Blog

BLOG 01-04-2015

 

Het was nog 2014 toen ik werd benaderd om deel te nemen aan het Feelgood & Shopevent op 20 en 21 maart 2015 in Veghel.

In Veghel -of all places! Een beurs die voor het eerst georganiseerd zou worden. 2 dagen. De kosten  om deel te nemen waren hoger dan ik normaal investeer. Kale beursvloer.  Welke afmeting zal ik dan vragen? Ze gaan aan kaartverkoop doen. Het is nog zover weg en moet ik dan nu al beslissen?

Ja, ik was heel erg sceptisch en was absoluut niet meteen enthousiast.  Er worden namelijk zoveel beursen georganiseerd en van collega’s en uit eigen ervaring weet ik dat een beurs organiseren en een mooi bezoekersaantal krijgen niet iedereen lukt. En dan baal je enorm als standhouder. De kosten, tijd en energie die je erin steekt op die dagen en de dagen aan voorbereiding. Die energie krijg je graag terug op verschillende manieren.  Niet alles is aan organisatie te wijten. Soms kun je last hebben van externe factoren, maar…… (ik denk dat wat collega’s nu zelf kunnen invullen)

 

Over en weer gemaild. Belafspraken. Intussen was ik ook druk met  PopUp-Store in Tilburg, beurzen, verbouwen thuis en weet ik wat nog meer. Ik hield de boot een beetje af. Het was een tijdje stil geweest vanuit Veghel,  toen via twitter een bericht van die leuke meiden van Sis&So kwam.  Die hebben in 2014 het project 3-6-5 gedaan. Iedere dag een andere ondernemer in de spotlight.  Erg tof dat ik ook mee mocht doen. Ik weet dat ze weer met een nieuw project bezig zijn. 

Meike & Maud: Tof jullie nu in het echt ontmoet  te hebben!   

                                                                     

Uiteindelijk heb ik mij aangemeld. Keuze had ik intussen niet meer en dat was in mijn geval maar goed  ook, want  anders ging ik daar weer over piekeren.  (Herlees het eerste stukje en… Ik =twijfelmuts)

43587_39085_lage_resolutie_600px_commercieel_gebruik_look_at_me_dsc6410.jpg

Op social media was er al veel te lezen, delen en retweeten over het Feelgood&Shopevent. Enkele deelnemers had ik al eens of vaker ontmoet, anderen volgde ik al een tijdje op twitter of facebook en naar enkeling was ik nieuwsgierig.  Zo zag ik op de Swanmarket een deelneemster. Zij had een flyer van het Feelgoo&Shopevent in haar stand liggen. Daarop sprak ik haar aan. Via twitter hoorden we dat we achterburen zouden worden.  Leuk, want dan kun je af en toe even kletsen, maar op die dagen heb ik zo in mijn eigen bubbel gezeten dat ik het totaal niet in de gaten had dat Eefje van Zijstraatje achter mij stond.

Eefje: Sorry! Volgende keer zal ik mijn hoofd ook meenemen. ;)

 

Het event kwam steeds dichterbij en (Ik schreef al dat ik een twijfelmuts ben, toch?) de twijfel over wat  te maken en mee te nemen, hoe de stand in te richten begon.  Gelukkig had ik het erg druk en was er weinig tijd om te piekeren en moest het maar zoals het was.

 

And the 2 big days came! Het FEELGOOD & SHOPEVENT

Eigenlijk was het heel makkelijk te bereiken en was het om uit te laden en je spullen bij je stand te krijgen, super goed geregeld.

Veel standhouders waren al hard aan het werk en daar kwam ik met veel kabaal binnen (het karretje piepte heel hard onder de zware ballast die ik aan het sjouwen was. Voor collega’s die dit lezen en het gehoord hebben: It was me!!!)

Even bekijken hoe de stand in te richten en beginnen! Intussen ook snel even je buren scannen, want daar sta je toch 2 dagen naast. Best handig wanneer het daarmee klikt. Zeker als je even koffie gaat halen en aan je buren kunt vragen of ze een oogje in jouw stand kunnen houden.

Super leuke buren.

Direct naast mij stond Brown Girl Decor. Een erg gezellige buurvrouw met mooie spullen. Ze heeft een leuk filmpje gemaakt ’s ochtends en daarbij komt mijn stand ook duidelijk in beeld. Thx! Ik kwam die dagen niet verder dan 1 foto maken van mijn stand.

Voor mij fijn dat Look-at-me fotografie mooie foto’s heeft gemaakt.

 

Daarnaast stond HuisjeBoompjeStyling Ook zij heeft mooie producten en is een erg gezellig mens. Na deze dagen ben ik haar gaan volgen op Instagram, Twitter en Facebook.

Renske: Hoe’st met het hert? ;)

Om het hoekje stond modezaak Janelli uit Veghel. Het merendeel van de tijd stond hier een leuke medewerkster van de zaak. Zij was zelfs zo attent om een mail te sturen op maandag.

Audrey: Dank je! Erg lief!

Toen ik een gesprekje had met de eigenaresse van Janelli bleek dat zij voor haar dochter ooit een shirt bij mij gekocht had op de Feelgood Market in Eindhoven. Erg leuk om te horen!

 

Wat een super goed georganiseerd event!

Monique en Ingrid: WAUW! Aan alles is gedacht en wat niet helemaal soepel verliep werd meteen opgelost. Geen losse eindjes. Een feestje voor iedereen!

 

Naast leuke nieuwe mensen, klanten en standhouders ontmoeten vond ik het super om nu in real life wat mensen te ontmoeten die ik alleen via social media ken.

Erg tof om de vrouw achter At Home Living (Oke! Eigenlijk moet ik zeggen weer, maar de vorige keer was het een heel korte ontmoeting) Erg leuk om je gesproken te hebben. In het echt net zo leuk als op social media. ;)

Dorien: De mooie lampen die ik een tijdje geleden bij je bestelde zijn nog steeds niet aangesloten.

Ik volg Tekstbureau Doppie nog maar kort op social media. Ze wilde mijn website graag promoten. Wie zegt daar nou nee tegen? Heel fijn! Die twee dagen kwam ze ook langs in de stand.

Naomi: Super je ontmoet te hebben. Je schreef over mij in je blog dat ik een stralend mens  ben, maar stralen ga je ook doen door je omgeving.

 

Dus alle lieve mensen die gezien, beleefd, geshopt, gesproken, bewonderd, geproefd, bezocht hebben.

 

Dank! Ik heb ervan genoten en gestraald!