Welkom bij Bep & co

 

 

Bijna gaat deze website over naar de nieuwe website www.kinderkoffertjes.com De nieuwe site is inmiddels in gebruik en ik ga de buttons al doorlinken. Je komt bij het doorklikken (bijna zeker, maar een enkele link is nog op deze site) op de nieuwe site uit.

________________________________________________________

De openingstekst van mijn 'oude' site.

Ik ben Samantha, de vrouw achter Bep&co. Ik ontwerp mooie kinderkoffertjes om een zwangerschap bekend te maken, bedruk de koffertjes met naam voor een leuk kraamcadeau of maak een persoonlijk en speciaal koffertje nav een geboortekaartje. Een onwijs mooi cadeau om te geven en om te krijgen!

 

Op de site vind je diverse voorbeelden, maar iedereen is uniek en je wil iets speciaals geven. Mail dus gerust voor aanpassingen aan een ontwerp, andere kleur opdruk, kleur koffertje, lettertype enz. Wanneer het binnen de mogelijkheden ligt, help ik je graag. Op de Pinterest- of Instagram pagina vind je al veel varianten. Ook zie je hier veel gemaakt werk van de toffe koffertjes om een peetoom of peettante te vragen, pensioenkoffertjes of andere thema's waarbij mensen het leuk vinden om een koffertje te geven.

 

Bep & co maakt regelmatig producten voor bedrijven, zoals de kraampakketten ism kinderwinkel Dot en Julot in Breda

Een koffertje met naam die dan gevuld kan worden met leuke babyspulletjes uit kinderwinkel Dot en Julot. 

schermafbeelding_2020-12-18_om_15.46.51.png

 

______________________________________________________

 

________________________________________________________