Welkom bij Bep & co

 

Leuk dat je mijn website gevonden hebt!

 

Ik ben Samantha, de vrouw achter Bep&co. Ik ontwerp mooie koffertjes om een zwangerschap bekend te maken, bedruk deze bijvoorbeeld met naam voor een leuk kraamcadeau of maak een persoonlijk en speciaal koffertje nav een geboortekaartje. Een onwijs mooi cadeau om te geven en om te krijgen!

 

Op de site vind je diverse voorbeelden, maar iedereen is uniek en je wil iets speciaals geven. Mail dus gerust voor aanpassingen aan een ontwerp, andere kleur opdruk, kleur koffertje, lettertype enz. Wanneer het binnen de mogelijkheden ligt, help ik je graag. Op de Pinterest- of Instagram pagina vind je al veel varianten. Ook zie je hier veel gemaakt werk van de toffe koffertjes om een peetoom of peettante te vragen, pensioenkoffertjes of andere thema's waarbij mensen het leuk vinden om een koffertje te geven.

 

Bep & co maakt regelmatig producten voor bedrijven, zoals de kraampakketten ism kinderwinkel Dot en Julot in Breda

Een koffertje met naam die dan gevuld kan worden met leuke babyspulletjes uit kinderwinkel Dot en Julot. 

________________________________________________________

Laatste nieuws:

 

Langzaam....

Rustig aan ben ik begonnen de website een beetje aan te passen. Snel gaat het niet, want het is steeds wanneer ik eens tijd 'over' heb. Mocht de site er gek uitzien.... Dan heb ik iets geprobeerd en ging dat fout ;)

Je mag altijd mailen of bellen met je vraag. Gelukkig doen dat steeds meer mensen. Die plukken dan een foto van FacebookPinterest en Instagram, want daar staan veel meer voorbeelden. Dat mailt die klant dan met de vraag of ik het zo kan maken, maar dan met een andere naam. 

Via info@bepenco.com help ik je graag.

 

Creatieve groet Samantha

______________________________________________________

 

________________________________________________________