Wie zijn we

Ik ben Samantha Moonen en woon met partner Rob, onze kinderen Bram, Neele en Olivier in Breda. Vóór Bep & co werkte ik in het basisonderwijs als groepsleerkracht van groep 5, 6 en 7. 

 

Eind 2011 ben ik gestart met Bep&co. Fijn vanuit huis werken, mijn eigen tijd indelen en intussen voor de kinderen zorgen. Voor die periode in mijn leven was dat een goede mix. 

De kinderen zijn inmiddels groter en worden steeds zelfstandiger. Voor mij werd ook langzaam steeds duidelijker dat ik buiten de deur wil komen en collega's wil hebben. Ik ben daarom als invaljuf weer op basisscholen in de buurt gaan werken. 

 

Terwijl ik in het begin van Bep&co dacht langzaam uit te breiden met een ruimer assortiment is dat idee heel erg bijgesteld naar specialiseren in één product. Textiel verdwijnt langzaam en dit zal ook met de strijkapplicaties gaan gebeuren. Mijn focus zal voornamelijk op de kinderkoffertjes zijn. 

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Bep&co en naar mij? Via verschillende social media ben ik te volgen. Leuk je daar te zien! Ik ben benieuwd naar jouw reacties. 

 

Mijn gastenboek vul ik niet meer bij, maar ik vraag recensies via social media aan mijn klanten. Waarom? Daarmee bereik ik meer mensen en dat wil je graag als webwinkel.

Wil jij een recensie schrijven over je ervaring met Bep&co? Graag! Alvast bedankt!